vineri, 2 decembrie 2016

Grizzlies caută un fundaș cu disperare

    Memphis Grizzlies are în prezent șase jucători indisponibili din cauza accidentărilor, ceea ce îi face eligibili pentru o excepție în ceea ce privește achiziția de jucători. Echipele aflate într-o astfel de situație, potrivit regulamentului NBA, pot înainta o petiție către bordul ligii pentru a obține o excepție privind achiziția de jucători. Un prim nume vehiculat în presă, ca posibil viitor coechipier cu Marc Gasol, este Norris Cole.
    Însă, potrivit jurnalistului Michael Wallace de la Grizzlies.com, fundașul Toney Douglas pare a fi in topul favoriților pentru a semna cu franciza din Memphis. Wallace a mai menționat că oficialii lui Grizzlies s-au întâlnit săptămâna aceasta și cu Kendall Marshall și Will Bynum.
   Sezonul trecut, Douglas a jucat 61 de partide în tricoul celor din New Orleans și a avut o medie de 8,7 puncte, 2,3 recuperări și 2,6 pase decisive. Toney Douglas a jucat în sezonul 2013-2014 la Miami Heat, echipă la care atunci era antrenor secund David Fizdale, actualul antrenor al urșilor.

Sursa: www.espn.com

Toney Douglas
Sursa: https://kukly-bratc.ru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu