sâmbătă, 17 decembrie 2016

James Harden cu 15 triple-double a devenit cel mai bun din istoria francizei! Priviți!!!


Matadorii din Milwaukee s-au distrat aseară în Chicago

 Într-o arenă United Center tot mai goală de la meci la meci, Chicago Bulls a pierdut la cea mai mare diferență de scor a serii cu Milwaukee Bucks, 69-95.
 Taurii au arătat realmente hămesiți în fața celor de la Bucks, care au avut o mare poftă de joc aseară și după primul sfert au condus la 19 puncte, 34-15. Aceeași diferență avea să rămână și după prima repriză în ciuda efortului ofensiv, destul de incoerent, al lui Wade & Co..
  Până la final, în fața unei echipe Chicago Bulls alarmant de rătăcită, The Greek Freak Antetokounmpo și Bucks au zburdat pe teren și până la final au mai adăugat 7 puncte diferenței de la pauza mare.
  A fost cel mai slab meci ofensiv al sezonului pentru Chicago de la care, cel mai bun marcator a fost Dwyane Wade cu numai 12 puncte marcate.
  Primii 4 marcatori ai partidei au fost din tabăra celor de la Milwaukee Bucks în fruntea cărora s-a aflat detașat grecul Giannis Antetokounmpo cu 22 de puncte marcate.

  Pentru cei din Chicago urmează 3 zile de meditație, după care vor încerca să rupă seria negativă de 3 înfrângeri în meciul de acasă cu Detroit Pistons, în timp ce Bucks vor primi peste 4 zile vizita campionilor din Cleveland.


O altă seară istorică pentru Harden și Houston Rockets

  Houston Rockets a învins aseară, în Toyota Center, pe New Orleans Pelicans cu 122-100.
  Rachetele, în zborul lor spre cea de-a noua victorie consecutivă, au reușit 24 de aruncări din afara semicercului,  stabilind un nou record NBA. Cele 61 de tentative de 3 puncte din meciul de aseară au reprezentat, deasemenea, un nou record, după ce anterior acesta era de numai 50.
 Tot la capitolul recorduri a punctate și James Harden, care, cu al cincisprezecelea triple-double al carierei reușit azi-noapte (29 de puncte, 13 pase decisive și 11 recuperări), a stabilit un nou record al francizei după cel al lui Hakeem Olajuwon cu 14 performanțe similare.   
  A fost un meci dominat aproape în totalitate de cei din Houston, care aveau să dea la final și primii trei marcatori ai partidei: James Harden, Eric Gordon și Trevor Ariza 29 de puncte marcate de primii doi și 20 de ultimul dintre ei.
  De la oaspeți, Anthony Davis a marcat 19 puncte în numai 23 de minute jucate. Extrema debutantă a celor din New Orleans, Cheick Diallo a făcut un alt meci foarte bun aseară cu 10 puncte și 7 recuperări în 22 de minute jucate, după ce, în urmă cu exact o săptămână, cu Clippers, a reușit un double-double cu 19 puncte marcate și 10 recuperări.

  Cele două echipe vor juca etapa următoare în deplasare, Houston cu Minnesota Timberwolves iar New Orleans cu San Antonio Spurs.