vineri, 2 decembrie 2016

James și Westbrook-jucătorii lunii în conferințe


LeBron James și Rusel Westbrook-adversari direcți
Sursa:https://commons.wikimedia.org
   Jucătorii LeBron James, de la campioana în exercițiu Cleveland Cavaliers și Russell Westbrook, de la Oklahoma City Thunder, au fost numiți jucătorii lunii în Conferința de Est respectiv Conferinței de Vest, pentru performanțele obținute în lunile octombrie și noiembrie.
  Cu o medie de 23,5 puncte, 9,3 pase decisive (al treilea în ligă) și 8,1 recuperări, James a pus umărul la obținerea celui mai bun record din Conferința de Est, 13-3. Deja Regele a înregistrat trei triple-double (câte avea în întreg sezonul trecut) și are șapte meciuri cu cel puțin 10 pase decisive. În vârstă de 31 de ani, LeBron a devenit cel mai tânăr jucător care a atins borna de 27 000 a punctelor marcate.
   În cealaltă conferință, Westbrook, cu 9 triple-double, devine al doilea jucător din ligă la capitolele puncte marcate (31,2)  și pase decisive (11,3) și pe locul 11 la recuperări (10,5). În aceste condiții, starul din Oklahoma a devenit al doilea jucător din istorie cu cel puțin 500 de puncte, 200 recuperări și 200 de pase decisive înregistrate în 20 de partide, urmându-i recordul lui Oscar Robertson din sezonul 1961-1962, care reușea aceeași performanță, însă în numai 17 partide jucate.  

   Au mai fost nominalizați: Kemba Walker - Charlotte Hornets, Jimmy Butler - Chicago Bulls, Kyrie Irving și Kevin Love - Cleveland Cavaliers, Kevin Durant - Golden State Warriors, James Harden-Houston Rockets, Blake Griffin și Chris Paul - Los Angeles Clippers, Mike Conley și Marc Gasol - Memphis Grizzlies, Hassan Whiteside - Miami Heat, Anthony Davis - New Orleans Pelicans, Carmelo Anthony și Kristaps Porzingis - New York Knicks, Damian Lillard - Portland Trail Blazers, DeMarcus Cousins -  Sacramento Kings, Kawhi Leonard - San Antonio Spurs și DeMar DeRozan – Toronto Raptors.
Sursa: www.nba.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu