duminică, 25 decembrie 2016

Celtics au împachetat primul cadou de Crăciun în Madison Square Garden

  Boston Celtics au pus o fundă roșie victoriei din MSG cu New York Knicks, în primul meci din seria celor 5 programate pentru seara de Crăciun.
  Cu 5 victorii și doar o înfrângere în ultimele 6 meciuri directe, Boston a început partida cu multă încredere și au arătat multă precizie în joc, în special în faza ofensivă. După ce au pierdut primul sfert cu 22-28, oaspeții din Boston au trecut în față și nu au mai cedat initiativa până la finalul partidei.
  Cele două echipe au în statistica all-time a meciurilor jucate de Crăciun o balanță negativă, cu 22 de victorii și 29 de înfrângeri pentru Knicks și 13-17 pentru Celtics. În meciurile jucate de Crăciun cu cei din Boston, statistica este de partea oaspeților care au câștigat de 5 ori în cele 8 partide jucate.
 Cel mai bun marcator al partidei a fost Carmelo Anthony cu 29 de puncte marcate în timp ce de la Boston Celtics, Isaiah Thomas a fost cel mai bun marcator al echipei cu 27 de puncte.

 New York Knicks va juca următoarea partidă miercuri în Atlanta cu cei de la Hawks în timp ce Boston Celtics vor juca marți în TD Garden cu Memphis Grizzlies





Dunktastic Time of The Year

Un mix al celor mai spectaculoase dunk-uri din meciurile jucate de Crăciun în NBA.