duminică, 4 decembrie 2016

Paul George ar putea reveni la noapte cu Clippers

Paul George - superstarul lui Indiana Pacers
    Paul George, superstarul celor de la Indiana Pacers ar putea reveni în această noapte, în meciul pe care echipa sa îl va juca în deplasare la Los Angeles, împotriva celor de la Clippers.
  Din cauza unei accidentări la gleznă, George a absentat în ultimele 6 meciuri iar lipsa lui s-a simțit în atacul celor din Indianapolis.  Cu o medie de 20,8 puncte marcate pe meci în acest sezon, small forward-ul celor de la Pacers este cel mai bun marcator al echipei.

  Momentan, Indiana Pacers se află în afara locurilor de play off, ocupând doar poziția a zecea în Conferința de Est iar  deplasarea din această noapte la ocupanta poziției a treia în Vest se anunță una extrem de dificilă.
Sursa: www.espn.com

Atenție antrenori să n-o pățiți ca Scotty de la Wizards!!!


S-au mai jucat aseară în NBA







Aseară Warriors au fost high

  În ultimul meci al serii, Golden State Warriors s-a distrat cu Phoenix Suns, ocupanta ultimului loc din Divizia Pacific.
  Cu cele 57 de puncte marcate împreună, Splash Brothers (Stephen Curry și Klay Thompson) au întreținut spectacolul total din Oracle Arena,  oferit aseară de ofensiva celor din Oakland.
  În afara celor 20 de puncte marcate, Kevin Durant a avut o prestație defensivă foarte bună. Cu cele trei capace aplicate aseară, Durant îi face ușor-ușor uitați pe Andrew Bogut și Festus Ezeli plecați la Dallas respectiv Portland.
  Cum era de așteptat, fosta campioana NBA din urmă cu două sezoane nu a avut nicio emoție cu mai tânăra echipă din Phoenix care, în ciuda scorului, 138-109,  au făcut un meci ofensiv bun.

  Se pare că declarația de vineri a antrenorului SteveKerr despre consumul de marijuana a dat aripi elevilor săi care aseara au fos High.



După aproape o lună Blazers leagă două victorii

  Portland Trailblazers a încheiat azi-noapte, seria de 4 meciuri consecutive pe teren propriu cu o victorie în fața celor de la Miami Heat, scor 99-92. După aproape o lună, Blazers au legat primele lor doua victorii consecutive, după cea obținută joi, tot pe teren propriu cu Indiana Pacers.
  Spre deosebire de partidele anterioare, aseară în Moda Center, cu o audiență sold-out de 19 393 de spectatori, Lillard și Co. au reușit un meci defensiv evident mult mai bun, primind numai 92 de puncte. Pentru ei a fost doar al treilea meci din sezon în care primesc sub 100 de puncte.
  De la Blazers 5 jucători au terminat partida în double figures avându-l în capătul listei pe Damian Lillard cu 19 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări în 35 de minute pe parchet.
 De la oaspeții din Miami s-a făcut remarcat pe tabelă Hassan Whiteside, care, cu cele 28 de puncte marcate a fost și marcatorul partidei. Goran Dragic a terminat partida cu 18 puncte în timp ce Josh McRoberts a înscris 13.    
 Pe cei din Portland îi așteaptă o serie grea de 5 deplasări care va începe luni în orașul vânturilor când îi vor înfrunta pe taurii din Chicago.

  De partea cealaltă, până la meciul de marțea viitoare de pe teren propriu, pe cei din Miami îi așteaptă două zile de pauză, timp suficient de analiză și pregătire a meciului cu New York Knicks.
Sursa: www.nba.com


Raptors câștigă la 44 de puncte și face istorie

  Pentru a doua oară consecutiv, Toronto Raptors au avut azi-noapte un final lipsit de emoții, terminând meciul cu Atlanta Hawks cu 4 rezerve și un debutant pe parchet.
  În sferul 4, început de la scorul de 86-70 pentru Raptors, șoimii nu au jucat absolut nimic și au fost ridiculizați cu 42- 14, într-un meci greu de uitat pentru ambele echipe.
 Raptors a avut 8 jucători care au marcat cel puțin 10 puncte (în double figures). Paskal Siakam a fost genial reușind să marcheze cele mai multe puncte din carieră, 14, datorită în principal lui Kyle Lowry, care și-a pus foarte bine în evidență coechipierul cu pase decisive, mai ales pe contraatac.
  De la Toronto, cel mai bun marcator al partidei a fost DeMar DeRozan cu 21 de puncte marcate, în timp ce la Atlanta, cei mai buni au fost Dennis Schroder și Tim Hardaway Jr., ambii cu 15 puncte marcate.

 Diferența de 44 de puncte din victoria, 128-84, de aseară în fața celor din Atlanta a fost pentru Toronto cea mai mare din istoria francizei.