miercuri, 21 decembrie 2016

Ultimul Shaqtin' A Fool!! Atenție la Cousins!


Top 10 faze marți în NBA


DeMarcus Cousins a fost marcatorul serii in NBA

  DeMarcus Cousins de la Sacramento Kings a marcat 55 de puncte în victoria obținută de echipa sa pe teren propriu, 126-121, împotriva celor de la Portland Trail Blazers. Performanța sa a fost cea mai bună miercuri în NBA.  


LeBron James pe 8 în topul marcatorilor din istoria NBA

  În partida de azi-noapte dintre Cleveland și Milwaukee, LeBron James și-a depășit idolul Moses Malone în topul marcatorilor all-time din NBA. Cu cele 34 de puncte reușite, James a totalizat 27 442 și a trecut pe locul 8, cu 33 de puncte în plus față de Malone.
  The King James este la al paisprezecelea sezon în NBA iar în acest sezon a avansat trei locuri în clasament, după ce anterior i-a mai surclasat pe Hakeem Olajuwon și Elvin Hayes.

  Următoarea țintă pentru superstarul de 31 de ani este fostul său coechipier de la Cleveland, Shaquille O`Neal, care se află în clasament pe locul 7, cu 28 596 de puncte marcate.

Regele strălucește din nou

  Cleveland Cavaliers a învins greu în deplasare pe Milwaukee Bucks cu 114-108, după o repriză de prelungiri.
  Cerbii au făcut aseară o partidă curajoasă în fața campionilor din Cleveland și au reușit să stea aproape de adversarii lor tot meciul. Ultimele 7 puncte din timpului regulamentar au fost reușite de gazde care au egalat scorul la 100.
  Echilibrul a continuat și în timpul reprizei adiționale, când diferența a fost făcută de tripla reușită de LeBron James, cu 24 de secunde rămase din timpul de joc.
  Regele a avut o seară bună la aruncările din afara semicercului, cu 5 reușite din 9 încercări și a terminat partida în double-double cu 34 de puncte marcate și 12 recuperări. Kyrie Irving a fost al doilea marcator al celor din Cleveland, cu 28 de puncte.
 De la gazde, Jabari Parker a marcat cele mai multe puncte, 30, iar Giannis Antetokounmpo a terminat și el partida în double-double cu 25 de puncte și 13 recuperări.

 Cele două se vor întâlni din nou în această noapte, de data asta în Quicken Loans Arena din Cleveland.


Spurs a refuzat complicitatea la încă o victorie istorică pentru Rockets

   Cea mai în formă echipă de până aseară din NBA, Houston Rockets a pierdut pe teren propriu meciul cu San Antonio Spurs, 102-100.
  A fost a cincia victorie consecutivă a celor de la Spurs, care au dus la 15-1 seria ultimelor 16 meciuri jucate în deplasare.
  De partea cealaltă, înfrângerea celor din Houston a pus capăt celui mai bun parcurs al lor din istoria francizei, cu 10 victorii consecutive.
  Meciul a fost unul echilibrat până la final, cu două echipe în teren foarte determinate și pentru care o victorie aseară ar fi însemnat continuarea unor serii impresionante de ambele părți.
  Reușita de la distanță a lui Patty Mills, cu 12,9 secunde rămase de joc, a fost și ultima a serii, iar cele 3 puncte reușit i-au adus pe cei de la Spurs într-un avantaj decisiv, 102-100.
  Houston a mai avut două oportunități de a câștiga meciul, însă le-a ratat pe ambele prin Eric Gordon și James Harden.
  După ce au ralizat o performanță istorică, cu 5 partide consecutive în care au reușit minim 15 aruncări de 3 puncte, Rockets s-au chinuit aseară de la distanță, cu numai 6 reușite din 38 de încercări.
  Cel mai bun marcator a fost James Harden de la Houston cu 31 de puncte marcate. De la San Antonio, Kawhi Leonard a fost cel mai bun, cu 21 de puncte.

  Houston Rockets va juca următorul meci în această noapte, în deplasare, cu Phoenix Suns iar cei de la Spurs vor juca peste două zile, tot în deplasare, cu Los Angeles Clippers.