marți, 6 decembrie 2016

Huston Rockets aproape să o comită!

  Azi-noapte s-au întâlnit în Toyota Center din Huston, două dintre echipele în formă din NBA în acest sezon, Houston Rockets, locul 4 în conferință și Boston Celtics, ocupanta locului 3 în Est.
  A fost un meci intens în care cele două combatante s-au alternat la conducerea partidei. Cu 54 de secunde rămase de joc, la scorul de 104-102 pentru cei din Houston, Harden a marcat o triplă și distanța de 5 puncte părea insurmontabilă. Celtics răspund însă imediat după time-out cu un coș de două puncte, cu 47 de secunde rămase și revin la două puncte în spatele racketelor.
  După o serie de 3 aruncări ratate și recuperate, mingea ajunge la James Harden care, pentru a ieși dintr-o capcană, îl lovește violent cu cotul pe Marcus Smart și îl trimite la linia de libere. Smart marchează ambele aruncări și reduce diferența la minim. Celtics au posesia cu 16,2 secunde rămase.     După o primă tentativă ratată, McRoberts repune un out la Al Horford care, după ce îl depășește ușor pe Patrick Beverley, ajunge într-o poziție excelentă de lay-up însă pune mingea alături și spectatorii răsuflă ușurați. Huston învinge cu 107-106.
  Cum era de așteptat, vedeta celor din Huston a fost din nou cel mai bun marcator al partidei cu 37 de puncte, în timp ce de la Celtics 5 jucători au terminat partida în double-figures. Cel mai bun dintre cei 5 a fost Al Horford cu 21 de puncte marcate.

 Etapa următoare Huston va juca acasa cu Los Angeles Lakers, în timp ce Boston va continua în Orlando seria deplasărilor din acest sezon.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu