marți, 6 decembrie 2016

Golden State Warriors o măcelărește pe timida Indiana Pacers

    La fel ca în partida precedentă, în ultimul meci de acasă înaintea seriei de 5 meciuri în deplasare, Golden State Warriors s-a distrat cu sfioasa Indiana Pacers, scor 142-106 și a obținut a noua victorie pe teren propriu din acest sezon.
   Pofta incredibilă de joc a gazdelor s-a văzut imediat pe tabelă unde, Klay Thompson, într-o formă incredibilă, a reușit să pună 40 de puncte doar le pauza mare, când Warriors a condus-o pe foarte debusolata Pacers la 30 de puncte, 80-50.
  Lipsa de răspuns a celor din Indianapolis a continuat și în sfertul 3 când, în ciuda nominalizării lui Paul George de a-l apăra pe Thompson, acesta din urmă a mai înscris 20 de puncte și cu un total de 60, a reușit cea mai bună performanță a carierei în numai 29 de minute jucate.
  Diferența enormă de 30 de puncte de la pauza mare avea să crească până la final la 36, în al doilea și ultimul coșmar din acest sezon pentru Indiana Pacers cu Golden State. În întâlnirea precedentă Warriors s-au impus în Indianapolis la o diferență aproape similară, 120-83.
   Peste două zile, ocupanta primului loc în Conferința de Vest se va deplasa în Los Angeles pentru meciul cu cei de la Clippers.
  Indiana Pacers va continua seria deplasărilor din vest cu cei de la Phoenix Suns, tot peste două zile.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu