marți, 6 decembrie 2016

Giannis Antetokounmpo și Russell Westbrook cei mai buni din NBA

  Jucătorii Giannis Antetokounmpo de la Milwaukee Bucks și Russell Westbrook de la Oklahoma City Thunder au fost desemnați astăzi cei mai buni jucători ai săptămânii recent încheiate din conferințele de Est respectiv Vest.
 The Greek Freak Antetokounmpo a adus o contribuiție substanțială la performanța echipei sale care a înregistrat o serie de 3 victorii consecutive. Grecul a înregistrat o medie de 24,3 puncte pe meci (a patra performanță în Est), 10 recuperări (a cincea în conferință), 6,3 pase decisive și 3,67 intercepții (cea mai bună medie din ligă). Pe 29 noiembrie, în meciul câștigat de Bucks împotriva campioanei Cleveland Cavaliers cu scorul 112-103, extrema celor din Milwaukee a reușit cea mai bună performanță a carierei in ceea ce privește punctele marcate (34) și intercepțiile realizate (5).
 De partea cealaltă, cifrele arată ceva mai bine pentru Russell Westbrook. Fundașul celor de la Thunder și-a condus la rându-i echipa într-o serie excelentă de 3 victorii consecutive și a înregistrat medii excelente: 30 de puncte marcate (al treilea marcator din NBA), 16 recuperări (a doua medie a ligii) și 12,3 pase decisive (cea mai bună din Vest). Tot săptămâna trecută, Westbrook a înregistrat al cincilea triple-double consecutiv în meciul de duminică cu New Orleans Pelicans.

Sursa: www.nba.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu