marți, 6 decembrie 2016

Cleveland Cavaliers a fost prea bună în Canada

  În meciul primelor două clasate în Conferința de Est, canadienii au cedat ușor cu 116-112 în fața celor din Cleveland, care obțin prima victorie după seria neagră de 3 înfrângeri consecutive ale lunii de miere.
 Forma bună în care se află Toronto Raptors cu 6 victorii consecutive, nu a fost un argument suficient pentru a o învinge aseară, în Air Canada Center, pe campioana la zi din NBA, Cleveland Cavaliers.
 Cavalerii au făcut aseară un meci aproape perfect, în care au strălucit vedetele LeBron James, Kevin Love și Kyrie Irving. Cei trei au marcat împreună 86 de puncte din cele 116 ale echipei. Deși nu au făcut un meci deloc rău, canadienii au pierdut contactul cu adversarii în sfertul 4, când Cavs s-au dus la 14 puncte, o diferență care până la final s-a dovedit a fi insurmontabilă.
 Cel mai bun marcator al partidei a fost James cu 34 de puncte marcate. Din tabăra canadienilor, DeMar DeRozan a marcat 31, fiind cel mai bun scorer al lor.

 Ocupanta primului loc în conferință, Cleveland Cavaliers, se va deplasa pentru meciul următor la New York pentru meciul cu Knicks, în timp ce Toronto Raptors, echipa de pe locul 2, v-a primi acasă vizita celor de la Minnesota Timberwolves



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu