miercuri, 7 decembrie 2016

Pistoanele din Detroit au avut aseară benzină

   Detroit Pistons a câștigat aseară, 102-91, în Palace of Auburn Hills, meciul cu vecina mai bine poziționată din clasamentul Diviziei Centrale și Conferinței de Est, Chicago Bulls, care a făcut deplasarea hotărâtă să-și mărească avansul față de cei din Detroit.
  Pistons au început mai bine partida și la pauza mare au condus cu 51-44. Wade și Chicago au revenit în a doua parte a jocului, când au reușit un sfert 3 foarte bun, 28-20. Nu aceelași lucru s-a întâmplat însă, în sfertul 4, când pistoanele au accelerat și au terminat partida la o diferență confortabilă de 11 puncte.
  În meciul pe care cei din Detroit nu-și permiteau să-l piardă, de la gazde s-a evidențiat mai degrabă jocul lor colectiv decât un anumit jucător.
 Cel mai bun marcator al partidei a fost din tabăra oaspeților, Jimmy Butler, cu 32 de puncte marcate în 43 de minute jucate.

  Pentru cele două urmează două deplasări, în San Antonio, unde Bulls își vor întâlni fostul coechipier Pau Gasol, și în Charlotte, unde Pistons îi vor întâlni pe cei de la Hornets.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu