miercuri, 21 decembrie 2016

Spurs a refuzat complicitatea la încă o victorie istorică pentru Rockets

   Cea mai în formă echipă de până aseară din NBA, Houston Rockets a pierdut pe teren propriu meciul cu San Antonio Spurs, 102-100.
  A fost a cincia victorie consecutivă a celor de la Spurs, care au dus la 15-1 seria ultimelor 16 meciuri jucate în deplasare.
  De partea cealaltă, înfrângerea celor din Houston a pus capăt celui mai bun parcurs al lor din istoria francizei, cu 10 victorii consecutive.
  Meciul a fost unul echilibrat până la final, cu două echipe în teren foarte determinate și pentru care o victorie aseară ar fi însemnat continuarea unor serii impresionante de ambele părți.
  Reușita de la distanță a lui Patty Mills, cu 12,9 secunde rămase de joc, a fost și ultima a serii, iar cele 3 puncte reușit i-au adus pe cei de la Spurs într-un avantaj decisiv, 102-100.
  Houston a mai avut două oportunități de a câștiga meciul, însă le-a ratat pe ambele prin Eric Gordon și James Harden.
  După ce au ralizat o performanță istorică, cu 5 partide consecutive în care au reușit minim 15 aruncări de 3 puncte, Rockets s-au chinuit aseară de la distanță, cu numai 6 reușite din 38 de încercări.
  Cel mai bun marcator a fost James Harden de la Houston cu 31 de puncte marcate. De la San Antonio, Kawhi Leonard a fost cel mai bun, cu 21 de puncte.

  Houston Rockets va juca următorul meci în această noapte, în deplasare, cu Phoenix Suns iar cei de la Spurs vor juca peste două zile, tot în deplasare, cu Los Angeles Clippers.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu