sâmbătă, 17 decembrie 2016

O altă seară istorică pentru Harden și Houston Rockets

  Houston Rockets a învins aseară, în Toyota Center, pe New Orleans Pelicans cu 122-100.
  Rachetele, în zborul lor spre cea de-a noua victorie consecutivă, au reușit 24 de aruncări din afara semicercului,  stabilind un nou record NBA. Cele 61 de tentative de 3 puncte din meciul de aseară au reprezentat, deasemenea, un nou record, după ce anterior acesta era de numai 50.
 Tot la capitolul recorduri a punctate și James Harden, care, cu al cincisprezecelea triple-double al carierei reușit azi-noapte (29 de puncte, 13 pase decisive și 11 recuperări), a stabilit un nou record al francizei după cel al lui Hakeem Olajuwon cu 14 performanțe similare.   
  A fost un meci dominat aproape în totalitate de cei din Houston, care aveau să dea la final și primii trei marcatori ai partidei: James Harden, Eric Gordon și Trevor Ariza 29 de puncte marcate de primii doi și 20 de ultimul dintre ei.
  De la oaspeți, Anthony Davis a marcat 19 puncte în numai 23 de minute jucate. Extrema debutantă a celor din New Orleans, Cheick Diallo a făcut un alt meci foarte bun aseară cu 10 puncte și 7 recuperări în 22 de minute jucate, după ce, în urmă cu exact o săptămână, cu Clippers, a reușit un double-double cu 19 puncte marcate și 10 recuperări.

  Cele două echipe vor juca etapa următoare în deplasare, Houston cu Minnesota Timberwolves iar New Orleans cu San Antonio Spurs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu