sâmbătă, 17 decembrie 2016

Matadorii din Milwaukee s-au distrat aseară în Chicago

 Într-o arenă United Center tot mai goală de la meci la meci, Chicago Bulls a pierdut la cea mai mare diferență de scor a serii cu Milwaukee Bucks, 69-95.
 Taurii au arătat realmente hămesiți în fața celor de la Bucks, care au avut o mare poftă de joc aseară și după primul sfert au condus la 19 puncte, 34-15. Aceeași diferență avea să rămână și după prima repriză în ciuda efortului ofensiv, destul de incoerent, al lui Wade & Co..
  Până la final, în fața unei echipe Chicago Bulls alarmant de rătăcită, The Greek Freak Antetokounmpo și Bucks au zburdat pe teren și până la final au mai adăugat 7 puncte diferenței de la pauza mare.
  A fost cel mai slab meci ofensiv al sezonului pentru Chicago de la care, cel mai bun marcator a fost Dwyane Wade cu numai 12 puncte marcate.
  Primii 4 marcatori ai partidei au fost din tabăra celor de la Milwaukee Bucks în fruntea cărora s-a aflat detașat grecul Giannis Antetokounmpo cu 22 de puncte marcate.

  Pentru cei din Chicago urmează 3 zile de meditație, după care vor încerca să rupă seria negativă de 3 înfrângeri în meciul de acasă cu Detroit Pistons, în timp ce Bucks vor primi peste 4 zile vizita campionilor din Cleveland.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu