luni, 12 decembrie 2016

Warriors evită în Minny a doua înfrângere consecutiv

  Golden State Warriors a câștigat cu 116-108 meciul din Target Center cu Minnesota Timberwolves.
  Cei de la Warriors au jucat aseară al patrulea meci din seria de 5 deplasări, iar victoria obținută de splash brothers a fost cu atât mai muncită cu cât a fost obținută în fața unei echipe mult mai odihnite, cu 3 din ultimele 4 partide jucate pe teren propriu.
 Cu victoria de aseară, cei de la Golden State au evitat a doua înfrângere consecutivă din acest sezon. Ei sunt deținătorii recordului NBA cu 111 meciuri jucate în sezonul regulat fără a lega două înfrângeri.
  Oboseala acumulată după primele 3 deplasări a fost resimțită de Golden State în Minnesota, mai ales în sfertul 3, la finalul căruia au fost conduși la 10 puncte (88-78). În sfertul 4 jucătorii din Oakland  au realizat un run de 25-4 și la final au pus 8 puncte în plus pe tabelă.
 Cu cele 30 de puncte marcate, Klay Thompson a fost cel mai bun marcator și a făcut uitată contraperformanța din meciul anterior cu Grizzlies când acesta a marcat doar 8 puncte, cele mai puține din acest sezon.
 De partea cealaltă, Minnesota a avut aseară 3 jucători cu 25 de puncte marcate: LaVine, Towns și Wiggins.

 Ocupanta primei poziții în Conferința de Vest va juca miercuri în Portland ultimul din cele 5 meciuri consecutive în deplasare iar penultima din aceeași conferință se va deplasa, tot miercuri, în „orașul vânturilor” pentru meciul cu Chicago Bulls.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu