luni, 12 decembrie 2016

Westbrook a marcat 37 dar seria s-a oprit la 7

  Oklahoma City Thunder a învins pe teren propriu Boston Celtics cu 99-96, ducând la 6 numărul victoriilor obținute în ultimele 7 partide.
  Seria reușitelor consecutive de triple-double, începută în urmă cu 16 zile, când cei de la Thunder au întors meciul cu Nuggets în prelungiri, s-a încheiat aseară pentru Russel Westbrook. Pasele decisive au fost cele care i-au jucat feste superstarului din Oklahoma.
 Un al optulea triple-double în meciul de azi-noapte ar fi depășit recordul deținut de Micheal Jordan în 1989 și ar fi fost la doar unul de recordul absolut al NBA deținut de Wilt Chamberlain din 1968.
 Cu cele 37 de puncte marcate, 12 recuperări și doar 6 pase decisive, Westbrook a fost decisiv din nou, mai ales în a doua repriză când a marcat 23 de puncte, dintre care 13 au fost reușite în sfertul 4.
 Pentru fundașul din Oklahoma, în jurul căruia se reconstruiește echipa după plecarea lui Kevin Durant la Golden State, victoria de aseară a fost mult mai importantă decât recordurile personale, după cum avea să declare la finalul partidei.
  În mod evident, „number zero” a fost omul meciului, în timp ce de la Celtics cel mai bun marcator a fost Al Horford cu 19 puncte marcate. Crowder și Bradley s-au remarcat și ei cu 18 puncte fiecare.

  Etapa următoare Thunder se deplasează în Portland pentru meciul cu Blazers iar Celtics continua road trip-ul în San Antonio cu cei de la Spurs.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu