luni, 26 decembrie 2016

San Antonio câștigă cu Chicago și prelungește rătăcirea taurilor

 San Antonio Spurs a câștigat fără emoții în AT&T Center a treia partidă a serii de Crăciun, contra celor de la Chicago Bulls, cu scorul de 119-100.
 La fel ca în ultimele 6 întâlniri directe, când cele două echipe și-au împărțit victoriile pe teren propriu, și de data aceasta gazdele au avut câștig de cauză la finalul unei partide în care cele două combatante și-au împărțit perioadele de dominare.
 Spurs au început în forță prin LaMarcus Aldridge, care a marcat primele 11 puncte ale echipei sale, iar după primul sfert conduceau la 11 puncte diferență, 36-25. În sfertul doi, oaspeții din Chicago și-au ridicat nivelul jocului defensiv, permițând adversarilor să marcheze numai 19 puncte. Bulls au perseverat în ofensivă și cu mai puțin de 5 minute rămase din sfertul 3 au trecut în avantaj, 70-67.
  A fost doar un foc de paie pentru Bulls, care au terminat sfertul cu un deficit de 11 puncte, la care aveau să se mai adauge încă 8 până la final.
  Cu un excelent procentaj de 15-20 al aruncărilor din interiorul semicercului (primele 11 reușite integral), LaMarcus Aldridge de la San Antonio Spurs a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 33 de puncte reușite în 38 de minute jucate (cea mai bună performanță ofensivă a sa din sezon). Kawhi Leonard a fost al doilea marcator, care cu 25 de puncte și 10 recuperări a realizat singurul double-double al meciului de aseară.
  De la Chicago Bulls cel mai bun marcator al echipei a fost Dwyane Wade cu 24 de puncte marcate în aproape 29 de minute jucate.

  Etapa următoare Spurs va juca acasă cu ultima clasată în Vest, Phoenix Suns iar Bulls speră să întrerupă acasă, cu Indiana Pacers, seria neagră a celor 3 înfrângeri consecutive.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu