marți, 27 decembrie 2016

Raptors continuă în Portland forma excelentă

 Toronto Raptors a obținut aseară a șaptea victorie consecutivă în deplasarea din Portland, 95-91, și a realizat astfel cea mai bună serie din istoria francizei.  
 După două zile de pauză, cei din Porltand s-au întors pe parchetul din Moda Center, hotărâți să pună capăt seriei de 5 înfrângeri consecutive, din totalul celor 9 din ultimele 10 meciuri jucate.
 Cu un lot decimat de accidentări, pe lista cărora s-a mai adăugat după meciul anterior cu San Antonio Spurs și vedeta lor Damian Lillard, cei de la Blazers au făcut un meci bun în fața ocupantei locului secund în Conferința de Est, una dintre cele mai în formă echipe din NBA, cu o serie incredibilă de 14 victorii și doar două înfrângeri în ultimele 16 partide.
 Cel două echipe au excelat la capitolul defensiv iar în ofensivă nu au reușit să impună un ritm susținut. A fost prima partidă a celor din Toronto în care au marcat sub sută, după ce în ultimele 16 au depășit 100 de puncte.
  După un final tensionat în care oaspeții au fost mai precși în ofensivă, Toronto Raptors a smuls o victorie în Moda Center, cu care devine una dintre cele mai în formă echipe din NBA.
 Cei mai buni marcatori ai partidei au fost C.J. McCollum de la Portland cu 29 de puncte și Kyle Lowry de la Toronto cu 27. DeMar DeRozan și Mason Plumlee au terminat partida în double-double cu 20 de puncte și 10 recuperări, respectiv 13 puncte și 15 recuperări.

 Toronto continuă seria road-trip-ului din Vest cu meciul din etapa următoare împotriva celor de la Golden State Warriors, în timp ce Blazers speră să găsească formula câștigătoare în cel de-al patrulea meci consecutiv pe teren propriu contra celor de la Sacramento Kings


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu