marți, 27 decembrie 2016

Isaiah Thomas și Russel Westbrook au fost cei mai buni săptămâna trecută

  Isaiah Thomas de la Boston Celtics și Russel Westbrook de la Oklahoma City Thunder au fost desemnați de liga profesionistă cei mai buni jucători în Conferința de Est respectiv Vest, în săptămâna 19-25 decembrie.
  În seria de 3 victorii și o înfrângere reușită cu Boston, Isaiah Thomas a înregistrat o medie de 33,3 puncte pe meci (ce mai bună din Conferința de Est) și 7,3 pase decisive (a șasea performanță a conferinței). Pe 20 decembrie în victoria 112-109 obținută de Boston în prelungiri cu Memphis Grizzlies, Thomas a realizat 44 de puncte, cea mai bună performanță a carierei.
 Fundașul din Boston a avut săptămâna trecută o medie de 48,8 % la aruncările din interiorul semicercului și 90,7 % (39 din 43) la aruncările libere.
 De partea cealaltă, Westbrook, în seria de 3-1 obținută cu Oklahoma City Thunder, a înregistrat o medie de 41 puncte (cea mai bună în NBA), 10 pase decisive și 9,8 recuperări. Cu această performanță, Westbrook a devenit al treilea jucător din istoria NBA care leagă trei meciuri consecutive cu minim 40 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive.

 În victoria echipei sale împotriva celor de la Celtics, Number Zero a realizat triple-double-ul cu numărul 14 în acest sezon, cu 45 de puncte, 11 recuperări și 11 pase decisive. A fost al șaselea al carierei sale în care marchează minim 40 de puncte, performanță care îl plasează pe locul 3 în istorie după Oscar Robertson cu 22 și Wilt Chamberlain cu 7.
Sursa: www.nba.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu