sâmbătă, 10 decembrie 2016

Miami Heat își continuă agonia în Cleveland

    Cleveland Cavaliers a învins aseară în Quicken Loans Arena pe Miami Heat cu un categoric 114-84.
    Miami a făcut deplasarea în Cleveland cu gândul de a pune capăt seriei negre de 4 înfrângeri consecutive.  A fost doar o iluzie, pentru că, The Big Three au făcut aseară un meci impecabil și i-au spulbertat pe cei de la Heat la 30 de puncte diferență.
    Un relativ echilibru a existat numai în prima jumătate a meciului la finalul căreia, Miami au fost în spate la numai 11 puncte. În a doua repriză, Cavs au crescut ritmul ofensiv și s-au impus la final într-o manieră categorică.
   Primii trei marcatori ai partidei au fost Love, James și Erving de la Cleveland cu 28, 27 și 23 de puncte marcate, poate și datorită formei foarte slabe în care s-a aflat aseară Hassan Witheside, unul dintre cei mai buni apărători din Conferința de Est. Jucătorul celor de la Miami nu a reușit aseară niciun capac în cele numai 28 de minute în care s-a aflat pe parchet.
   Din tabăra cealaltă, niciun jucător nu a marcat peste 20 de puncte aseară, cele mai multe, 17, realizându-le extrema Derrick Williams.

  Pe Cleveland îi așteaptă etapa următoare un meci greu pe teren propriu împotriva celor din Charlotte, o echipă în formă mare aflată pe locul 3 în conferință, în timp ce Miami speră la o victorie într-o deplasare foarte grea în Chicago.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu