sâmbătă, 10 decembrie 2016

Lowry a strălucit în victoria din Boston

  Echipa de pe locul 2 în Conferința de Est, Toronto Raptors a învins în deplasare ocupanta locului 4 din aceeași conferință, Boston Celtic, cu scorul 101-94.
  Azi-noapte în TD Garden, canadienii au continuat forma excelentă în care se află și în acest sezon și au câștigat fără emoții în fața celor din Boston.
 După o primă repriză cu puține reușite în ofensivă, în cea de a doua, Toronto, cu un Lowry în zi mare, a șters diferența de opt puncte înregistrată la pauza mare în favoarea gazdelor și a trecut la conducerea partidei. Pe final au fost multe aruncări libere, tactică prin care Boston a încercat zadarnic să revină.
  Primii trei marcatori ai partidei au fost de la Raptors (Lowry-34, DeRozan-24 și Powell-20). Kyle Lowry a marcat 21 din cele 34 de puncte (season – high) în a doua repriză.
   Absența din teren a point guard-ului Isiah Thomas  (accidentat în urmă cu două partide) a contat, se pare, la final pentru cei din Boston, de la care cei mai buni marcatori au fost  Avery Bradley și Al Horford, fiecare cu câte 19 puncte marcate.

  Etapa următoare, Toronto va juca acasă cu Bucks în timp ce pentru Celtics urmează o deplasare dificilă în Oklahoma pentru meciul cu RusselWestbrook




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu