joi, 22 decembrie 2016

Marc Gasol a fost mult prea bun în Detroit

  Memphis Grizzlies a câștigat în deplasare la Detroit Pistons cu scorul de 98-86.
  A fost un meci între două echipe aflate în suferință, care jucau aseară după 3 înfrângeri consecutive fiecare. Ambele echipe au fost motivate să pună capăt seriei negative cu o victorie iar determinarea lor s-a metamorfozat într-un joc defensiv bun de ambele părți.
  Diferența a fost făcută de urși prin două run-uri, 13-0 în primul sfert și 14-0 în sfertul 3, atunci când pistoanele s-au gripat și au ratat 10 atacuri consecutive.
  Înaintea ultimului sfert, diferența de 16 puncte în favoarea oaspeților, 79-63, a fost prea mare pentru jocul ofensiv destul de slab al celor din Detroit, care până la final au mai recuperat doar 4 puncte din deficit.
 Marc Gasol, cu 38 de puncte în 37 de minute, a fost omul meciului iar performanța sa din dreptul punctelor marcate a fost cea mai bună în acest sezon.
 După 3 înfrângeri pe linie, antrenorul celor din Detroit, Stan Van Gundy a intenționat aseară să schimbe 5-ul de start prin introducerea lui Jon Leuer din primul minut. Jucătorul, care avea să fie alături de Reggie Jackson cel mai bun marcator al pistoanelor cu 18 puncte, a fost implicat într-un accident rutier pe drum spre arenă, iar Van Gundy l-a introdus în teren abia în minutul 17.

  Detroit Pistons va juca peste două zile un meci foarte greu pe teren propriu cu cea mai bună echipă din NBA, Golden State Warriors iar cei din Memphis vor încerca în FedEx Forum să facă față forței ofensive a celor de la Houston Rockets


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu