joi, 15 decembrie 2016

Houston le-a dat cu terenul în cap bieților regi

  Houston Rockets a învins, în Toyota Center, pe Sacramento Kings cu 132-98 și a realizat cea mai mare diferență de scor a serii.
 Sacramento a jucat fără 3 dintre jucătorii săi de bază (Cousins, Gay și McLemore - primul odihnit iar ultimii accidentați) iar acest handicap s-a văzut la final pe tabelă.
  James Harden a realizat aseară un triple-double cu 15 puncte marcate, 14 pase decisive și 11 recuperări în primele 3 sferturi în care a jucat. Cu această a cincea performanță din sezon și a paisprezecea a carierei, Harden l-a egalat pe Hakeem Olajuvon cu cele mai multe din istoria francizei.
  Cei din Houston au obținut a opta victorie consecutivă din acest sezon, cea mai bună serie din întreaga ligă și cea mai lungă a echipei din 2014.
 Cel mai bun marcator de la gaze a fost Ryan Anderson cu 22 de puncte marcate, în timp ce de la oaspeții cu „mână scurtă” s-a evidențiat Garrett Temple cu 20.

  Cele două echipe vor juca vineri următoarele lor partide, Houston acasă cu New Orleans, în timp ce Sacramento Kings se va deplasa în Memphis, pentru partida cu Grizzlies.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu