joi, 15 decembrie 2016

Fără Westbrook în triple-double OKC pierde din nou

   Într-un meci cu cărțile pa față, Utah Jazz a învins la scor, 109-89, rivala din Divizia Nord-Vest, Oklahoma City Thunder.
   Utah a dominat partida încă din startul ei și a avut în mare parte din timpul de joc un avantaj format din două cifre.
   De cealaltă parte, jocul bun al lui Westbrook nu a adus suficientă consistență în jocul echipei sale care, la final a pierdut la 20 de puncte diferență, în arena uneia dintre cele mai puternice echipe pe teren propriu din acest sezon.
   Cel mai bun marcator al partidei a fost Russel Westbrook care, deși a marcat 27 de puncte, nu a reușit să-și ajute echipa pentru a avita a treia înfrângere în ultimele 4 meciuri. Probabil că presiunea constantă din partea media asupra sa, privind recordurile de triple-double marcate de starul NBA, se face deja simțită în jocul său.   
   De la echipa gazdă, cel mai bun a fost Rodney Hood cu 25 de puncte marcate și care a revenit aseară după o pauză de două meciuri cauzată de o accidentare la picior.
   Probabil că forma excelentă a celor de la Utah Jazz va continua și după meciul teoretic ușor, acasă cu ultima din Vest, Dallas Mavericks, iar OKC speră să depășească forma slabă după meciul de pe teren propriu, din etapa următoare cu Phoenix Suns, o echipă la limita supraviețuirii. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu