duminică, 4 decembrie 2016

Raptors câștigă la 44 de puncte și face istorie

  Pentru a doua oară consecutiv, Toronto Raptors au avut azi-noapte un final lipsit de emoții, terminând meciul cu Atlanta Hawks cu 4 rezerve și un debutant pe parchet.
  În sferul 4, început de la scorul de 86-70 pentru Raptors, șoimii nu au jucat absolut nimic și au fost ridiculizați cu 42- 14, într-un meci greu de uitat pentru ambele echipe.
 Raptors a avut 8 jucători care au marcat cel puțin 10 puncte (în double figures). Paskal Siakam a fost genial reușind să marcheze cele mai multe puncte din carieră, 14, datorită în principal lui Kyle Lowry, care și-a pus foarte bine în evidență coechipierul cu pase decisive, mai ales pe contraatac.
  De la Toronto, cel mai bun marcator al partidei a fost DeMar DeRozan cu 21 de puncte marcate, în timp ce la Atlanta, cei mai buni au fost Dennis Schroder și Tim Hardaway Jr., ambii cu 15 puncte marcate.

 Diferența de 44 de puncte din victoria, 128-84, de aseară în fața celor din Atlanta a fost pentru Toronto cea mai mare din istoria francizei.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu