vineri, 9 decembrie 2016

Spurs s-au uscat în Windy City

  San Antonio Spurs a clacat azi-noapte, în fața celor de la Chicago Bulls, cu scorul de 95-91, fiind prima victorie a coechipierilor lui Wade,  după o serie de 3 înfrângeri consecutive.
  Taurii au oprit la 13 seria incredibilă a meciurilor consecutive câștigate în deplasare de Spurs în acest sezon. Cu o evetuală victorie aseară, San Antonio ar fi egalat cea mai bună performanță de acest fel din istoria NBA, record stabilit sezonul trecut de Golden State Warriors.
   Cele 3 victorii din precedentele 4 întâlniri cu Spurs au constituit un avantaj moral important pentru Chicago, care au intrat foarte bine în partida de aseară când, la pauza mare conduceau la o diferență formată din două cifre, 45-32.
   Spurs a facut o primă repriză foarte slabă în ofensivă, marcând sub 20 de puncte pe sfert (17 respectiv 15). În a doua repriză, lucrurile aveau să meargă ceva mai bine pentru ei în ofensivă, dar taurii au ținut pedala de accelerație călcată până la final, reușind o victorie mare împotriva uneia dintre cele mai in formă echipe din NBA în acest sezon.
  De la oaspeți, cel mai bun jucător a fost Kwahi Leonard, care a fost și marcatorul partidei cu 24 de puncte.
   De la Chicago Bulls 5 jucători au terminat partida în double-figures, avându-i în frunte pe Dwyane Wade și  Jimmy Butler cu 20 și respectiv 13 puncte marcate.
   Peste două zile cele două echipe vor juca pe teren propriu. Chicago va primi vizita celor din Miami, aflați într-o vizibilă scădere de formă, iar San Antonio vor avea un meci teoretic ușor în compania penultimei clasate în Conferința de Est, Brooklyn NetsNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu