duminică, 18 decembrie 2016

Westbrook – nou record al altruismului în triple-double-ul 50 al carierei

  Oklahoma City Thunder a câștigat acasă cu 114-101 a doua partidă jucată în acest sezon cu Phoenix Suns.
  Gazdele de aseară nu au avut emoții cu cei de la Suns pe care i-au condus la o diferență de două cifre din primul sfert și până la final. Ziua suplimentară de odihnă de care au beneficiat cei din Oklahoma s-a simțit în tonusul și nivelul de energie superior celor din Phoenix care au fost depășiți ușur aseară printr-un joc colectiv perfect.
  A fost partida lui Russel Westbrook care și-a ridicat altruismul la cote foarte înalte, prin cele 22 de pase decisive, un memorabil career-high. Totodată, recordul de la capitolul altruism a completat triple-double-ul cu numărul 50 al carierei sale, cu 26 de puncte, 22 pase decisive și 11 recuperări.   
  La final, cel mai bun marcator al partidei avea să fie Davin Booker de la Suns cu 31 de puncte marcate, cu 19 mai multe decât al doilea marcator al echipei sale, Eric Bledsoe cu 12 puncte. În partida de aseară a revenit la oaspeți T.J. Warren după o absență de 13 meciuri, cauzată de o accidentare la cap. Acesta a reușit 2 puncte în 14 minute jucate.

 Ambele echipe vor juca peste două zile, luni noaptea, Oklahoma acasă cu Atlanta Hawks iar cei de la Phoenix Suns se vor deplasa în Minneapolis pentru meciul cu Timberwolves.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu