duminică, 18 decembrie 2016

Warriors i-au desființat pe Blazers în măcelul din Oakland

  În ultima partidă a serii din Oracle Arena, Golden State Warriors a măcelărit-o pe Portland Trail Blazers cu 135-90, înregistrând cea mai mare diferență de scor a zilei.
 Golden State Warriors a instrumentat aseară, din primul până în ultimul minut, un veritabil masacru împotriva celor din Portland care au suferit în Oakland cea mai drastică înfrângere a sezonului.
  Într-o arenă sold-out, Blazers au fost realmente copleșiți de excepționala forța a celei mai bune ofensive din ligă și au înregistrat a noua înfrângere în ultimele 10 partide împotriva celor de la Warriors.
 Kevin Durant a jucat rolul măcelarului-șef și a impus ritmul încă din prima posesie pe care a finalizat-o cu o triplă. Partida avea să o termine în calitate de cel mai bun marcator, cu 34 de puncte reușite în aproape 31 de minute jucate și un excelent 11-13 la aruncările de două puncte. K.D. avea să fie și al doilea rebound-er al partidei, cu 11 recuperări, după coechipierul său Draymond Green, cu 12.  
 Damian Lillard, cu cele 20 de puncte înscrise, a fost cel mai bun marcator pentru Portland, a doua palidă consolare pentru el, după cea din partida precedentă, pierdută de echipa sa în deplasarea din Denver.

  După 3 zile de pauză pentru ambele echipe, Golden State vor primii acasă vizita celor de la Utah Jazz, în timp ce Blazers sper să-și revină din șoc până la partida din deplasare cu Sacramento Kings





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu