duminică, 11 decembrie 2016

Taurii au transpirat serios în United Center

   Chicago Bulls s-a întrebuințat destul de mult aseară pe propriul teren, în victoria 105-100, cu cei de la Miami Heat.  
  Încă din startul partidei, taurii au încercat să preia comanda împotriva unei echipe Miami, care juca al patrulea meci în 5 zile și avea la activ 4 înfrângeri consecutive. În plus, de la oaspeți au lipsit aseară 2 dintre titularii obișnuiți, Justise Winslow și Dion Waiters (nu l-am mai inclus aici pe Chris Bosh, indisponibil pentru tot sezonul).
  Forma bună a celor de la Chicago nu avea să o sperie pe Miami Heat în prima repriză, în care a ținut aproape de adversari și au terminat-o egal la 55.
  Imediat după startul reprizei secunde, Dwyane Wade a înscris 11 puncte în run-ul 18-2 al echipei sale, lăsându-i pe Miami fără răspuns. Pe final, aceștia au avut o replica solidă și au revenit la doar un puct în spate prin Hassan Witheside, care a înscris 2 puncte de lângă inel, cu 13 secunde rămase din meci. A urmat un fault rapid, soldat cu două libere marcate de Jimmy Butler, iar la reluarea partidei, după time out, Goran Dragic nu s-a înțeles cu coechiperul său Josh Richardson și a comis ultimul turnover al partidei.
  A fost a cincea înfrângere consecutivă pentru Miami Heat, care își consolidează prima poziție în clasamentul celor mai slabe 3 echipe din Conferința de Est.
 Cei mai buni marcatori, în vicoria muncită aseară de Chicago Bulls, au fost Jimmy Butler, cu 31 de puncte marcate și Dwyane Wade cu 28.
 De partea cealaltă, slovenul Goran Dragic a fost cel mai bun, cu 21, urmat de Whiteside cu 20.

  Etapa următoare, Chicago Bulls se va deplasa peste 3 zile la Minneapolis pentru meciul cu Timberwolves, în timp ce Miami Heat vor juca peste două,  acasă, cu colegii din Divizia Sud-Est, Washington Wizards.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu