miercuri, 14 decembrie 2016

Knicks se rătăcesc în deșert

  New York Knicks a pierdut aseară în prelungiri 113-111, cu Phoenix Suns, primul meci al campaniei din Vest.
  Tânăra echipă din Phoenix a făcut un joc foarte bun aseară în propria arenă și după 3 sferturi au condus cu 85-73. În ultimul sfert, cei de la Knicks au recuperat deficitul de 12 puncte și au dus meciul în prelungiri. Eric Bledsoe, de la gazde, avea să iasă în evidență cu 8 puncte marcate consecutiv în prelungiri pentru a doua victorie a celor de la Suns din ultimele 3.
  Pentru New York a fost doar a doua înfrângere în ultimele 8 partide jucate în acest sezon.
 Cu 34 de puncte marcate, doar cu unu mai puțin decât cea mai bună performanță a carierei sale, letonul Kristaps Porzingis de la Knicks a fost cel mai bun marcator al partidei.
  De la gazdele de aseară, cel mai bun jucător a fost Eric Bledsoe cu 31 de puncte marcate în al treilea meci consecutiv în care a înscris minim 30.
  La oaspeți, Derrick Rose nu a jucat deloc în a doua repriză din cauza spasmelor musculare la spate, o problemă medicală cu care se confruntă tot mai des în ultima vreme.

  Meciul următor Suns vor rămâne în Phoenix pentru confruntarea cu echipa de pe locul 2 în Vest, San Antonio Spurs, în timp ce Knicks continuă seria road-trip-ului din Vest în Oakland, pentru meciul împotriva celor de la Golden State Warriors.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu