duminică, 11 decembrie 2016

Kawhi Leonard din nou cel mai bun pentru excelenta Spurs

  San Antonio Spurs a marcat cele mai multe puncte din acest sezon, în victoria de pe teren propriu, 130-101, cu Brooklyn Nets.
  Echipa de pe locul 2 în Conferința de Vest a realizat cea mai eficientă partidă acasă în acest sezon, după ce antrenorul Gregg Popovich a făcut apel la profesionalismul și experiența jucătorilor săi, în urma înfrângerii din etapa trecută în deplasare cu Chicago Bulls.
  Broohlyn Nets, penultima echipă în Est, nu a avut nicio șansă în partida de azi-noapte în care, cei de la San Antonio au stabilit o serie de recorduri ale echipei în acest sezon: cele mai multe puncte marcate într-un sfert (41 în primul), într-o repriză (67 în prima) și într-un meci (130); de asemenea cele 38 de pase decisive și 14 reușite de 3 puncte au fost cele mai multe în acest sezon.
  Reușitele excelente din vicoria de aseară vin la exact 20 de ani de la debutul lui Popovich ca antrenor principal în San Antonio.
  Kawhi Leonard a fost, pentru a treia oară consecutiv, cel mai bun marcator al celor de la Spurs cu 30 de puncte marcate. Numărul din dreptul punctelor sale marcate aseară, putea să fie și mai mare, dacă acesta nu era odihnit în ultimul sfert.  
  Din tabăra cealaltă, cel mai bun în dreptul punctelor marcate a fost fundașul croat de 2,03, Bojan Bogdanovic, cu 20 de puncte marcate în aproape 27 de minute jucate.
  Pentru Spurs urmează 4 zile de pauză, după care vor juca acasă cu Boston Celtics, în timp ce Nets rămân în Vest, pentru meciul de peste două zile cu Huston Rockets.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu