vineri, 23 decembrie 2016

Heat câștigă după ce a topit un deficit de 19 puncte

 Miami Heat a învins Los Angeles Lakers în American Airlaines Arena cu 115-107.
 Cei din Florida au intrat foarte greu în meci și au marcat primele lor 2 puncte după aproape 5 minute de joc, la scorul de 11-0 pentru oaspeți. În sfertul 2 ofensiva gazdelor avea să meargă și mai rău când cei de la Lakers au avut, cu aproape 4 minute jucate în sfert, un avantaj de 19 puncte, 42-23.
  În repriza a doua gazdele și-au ajustat ambele faze ale jocului și s-au impus la 8 puncte, după un final fără prea mari emoții.
  A fost a treia victorie în ultimele 6 partide consecutive jucate de Miami în propria arenă, în timp ce pentru Lakers a fost a treia înfrângere consecutivă din road-trip-ul cu echipele din Conferința de Est.
  Jucătorii partidei de aseară au fost Lou Williams, de la oaspeți, cu 27 de puncte marcate și Justise Winslow cu 23 de puncte și 13 recuperări, cele mai multe din carieră.
  Pauza mare a meciului din American Airlaines Arena a fost una neobișnuit de lungă, datorită ceremoniei de retragere a tricoului cu numărul 32 purtat de legendarul Shaquille O`Neal în cele 4 sezoane petrecute cu cei din Miami, alături de care a câștigat un inel de campion.

  Cele două echipe vor juca etapa următoare peste două zile în deplasare, Miami Heat în New Orleans cu Pelicans iar cei de la Lakers vor continua seria meciurilor din Est în Orlando.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu