duminică, 11 decembrie 2016

Grizzlies i-au spulberat pe Warriors în FedExForum

 Memphis Grizzlies a adus-o cu picioarele pe pământ pe Golden State Warriors, după victoria la 21 de puncte de azi-noapte, 110-89.  
 Aseară, în FedExForum,  cea mai bună ofensivă din NBA a celor de la Golden State (115,1 puncte pe meci) a jucat împotriva celei mai bune defensive din ligă (99,9) a celor de la Grizzlies.
 Urșii si-au surclasat adversarii încă din startul partidei când apărarea le-a funcționat perfect. 
 În prima repriză, Warriors au comis multe turnover-uri și au terminat-o cu doar 38 de puncte marcate, cele mai puține în acest sezon.
  În partea a doua s-a înregistrat cea mai mare diferență de puncte dintre cele două echipe, 30, în favoarea gazdelor și a reprezentat cel mai mare deficit al sezonului într-un meci pentru Golden State.
Tot aseară, Warriors au înregistrat cele mai puține pase decisive, 24, din întreg sezonul.
  Într-un meci fără istoric în teren dar cu multă istorie negativă a cifrelor pentru Golden State, Tony Allen și Marc Gasol au fost, cu câte 19 puncte fiecare, cei mai buni marcatori pentru Memphis din tabăra cărora, 7 jucători au terminat în double-figures.
 De la Warriors cel mai bun marcator a fost Kevin Durant cu 21 de puncte marcate. Tot la capitolul puncte marcate s-a remarcat și Klay Thompson, dar in mod negativ, înregistrând aseară cele mai puține puncte marcate într-o partidă în acest sezon (8).

 În următoarele partide, Memphis va juca în deplasare cu campioana din Cleveland iar Golden State se va răzbuna, probabil, în deplasare pe nefericita Minnesota Timberwolves, penultima în Conferința de Vest.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu