marți, 20 decembrie 2016

George cel mai bun și Young providențial pentru Pacers

 Indiana Pacers a câștigat acasă, la numai două puncte, împotriva celor de la Washington Wizards, cu scorul de 107-105.
 Wizards au început furtunos partida și la scorul de 12-1 pentru ei, Nate McMillan a fost forțat să ceară primul time-out al partidei după nici 3 minute de joc. Pacers a echilibrat meciul și a intrat la pauza mare cu scorul egal la 57.
  În sfertul 3, cei din Indianapolis au accelerat și au reușit să treacă în avantaj la 9 puncte, 88-79. Run-ul de 9-0 din startul ultimului act al celor din Washington avea să restabilească echilibrul dintre cele două echipe la 88, cu 9 minute rămase până la final.
  La ultimul atac al celor de la Indiana, cu 4,6 secunde rămase de joc la scorul egal la 105, Jeff Teague a repus de la margine până la Thaddeus Young în poziție centrală la limita semicercului, iar acesta și-a depășit adversarul și a reușit să introducă mingea în coș dintr-o poziție foarte grea.
  Cu 0,9 secunde rămase, Washington a ratat ultima aruncare de 3 prin Bradley Beal și Indiana s-a impus cu emoții în primul meci acasă după o serie de 3 deplasări.
  Paul George de la Indiana Pacers a fost cel mai bun marcator aseară cu 27 de puncte reușite iar ceochipierul său, Jeff Teague, a reușit un double-double cu 23 de puncte și 10 pase decisive. De la oaspeți cel mai bun marcator a fost Bradley Beal cu 22 de puncte iar John Wall a reușit și el un double-double cu 19 puncte și 10 pase decisive.

  Pacers va juca în acestă noapte, în deplasare cu New York Knicks iar Washington va juca peste două zile, tot în deplasare, cu Chicago Bulls.   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu