marți, 20 decembrie 2016

Furia taurilor din Chicago produce cel mai bun meci al lor în acest sezon

  Chicago Bulls a câștigat în United Center meciul împotriva celor de la Detroit Pistons, cu 113-82.
  Cei din Chicago, asemenea taurilor eliberați în coridă, au început  furios de bine meciul și au transformat în puncte primele lor 12 atacuri. Primul sfert l-au terminat cu 16 puncte avans, 35-19, și cu un fabulos 81 % la încercările de 2 puncte. Furia pozitivă a taurilor a continuat și în al doilea sfert, astfel că la pauza mare, Wade & Co. au încheiat deja socotelile după ce  avantajul lor a crescut la 35 de puncte, 69-34.
  După cea mai bună primă repriză de la începutul sezonului făcută de Bulls, în a doua jumătate a meciului, pistoanele, deja gripate de precizia dezarmantă a taurilor, au redus doar 4 puncte din deficitul de la pauza mare.
 Criticile aduse taurilor datorită meciurilor foarte slabe făcute de aceștia în ultimele două înfrângeri consecutive contra celor de la Milwaukee Bucks, au produs deja primele efecte.
  Cel mai bun marcator al meciului, cu 19 puncte, a fost Jimmy Butler de la gazde, care au terminat partida cu 7 jucători în double-figures, iar Rajon Rondo a realizat singurul double-double al serii cu 10 puncte și nu mai puțin de 14 pase decisive.
  De la oaspeții din Detroit, Jon Leuer a fost cel mai bun marcator, cu 16 puncte realizate în 20 de minute jucate.

  Peste două zile, cele două echipe vor juca pe teren propriu, Chicago cu Washington Wizards iar Detroit cu Memphis Grizzlies.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu