miercuri, 14 decembrie 2016

Două calde, una rece pentru Chicago Bulls

  Chicago Bulls a pierdut surprinzător pe teren propriu cu 94-99, meciul jucat azi-noapte cu Minnesota Timberwolves.
  Pentru Tom Thibodeau, antrenorul principal al celor de la Timberwolves, a fost primul meci în Chicago după ce conducerea taurilor s-au despărțit de acesta în 2015, nu în cea mai profesionistă manieră.
  După un prim sfert în care gazdele au excelat la capitolul ofensiv (38 de puncte), Thibodeau, renumit pentru stilul defensiv, și-a coordonat excelent defensiva care i-a ținut pe cei din Chicago la maxim 19 puncte marcate în fiecare dintre următoarele 3 sferturi.
  Ce de-a șasea victorie din acest sezon pentru lupi a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât aceștia au „topit” un deficit de 21 de puncte și au pus capăt unei serii de 4 înfrângeri consecutive.
  Cu înfrângerea de aseară din United Center, Wade și Co. au ratat șansa de a lega, pentru prima dată în acest sezon, 3 victorii pe teren propriu.
  Cel mai bun marcator al partidei a fost Jimmy Butler de la perdanta Chicago, cu 27 de puncte marcate. De la oaspeți s-au remarcat la capitolul ofensiv Zach LaVine și canadianul Andrew Wiggins cu câte 24, respectiv 23 de puncte marcate.

  Etapa următoare Chicago va juca în deplasare cu Milwaukee Bucks, în timp ce Minnesota Timberwolves vor încerca să țină în frâu, acasă, una dintre cele mai în formă echipe din NBA, Houston Rockets.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu