marți, 20 decembrie 2016

DeMar DeRozan și James Harden au fost cei mai buni săptămâna trecută

  DeMar DeRozan de la Toronto Raptors și James Harden de la Houston Rockets au fost desemnați de liga profesionistă cei mai buni jucători în Conferința de Est respectiv Vest, în săptămâna 12-18 decembrie.

sportingnews.com
  În cele 3 victorii și o înfrângere obținute cu Raptors, DeRozan a înregistrat cea mai mare medie din ligă a punctelor realizate în meci, 31,5 și o medie a procentajelor de două puncte de 60,5.
  A fost a doua oară în sezon când a reușit cel puțin 30 de puncte în 4 meciuri consecutive și de asemenea a reușit procentaje în fiecare cele 4 partide procentaje la aruncările de 2 puncte de minim 50 %.
  



spacecityscoop.com
   În Conferința de Vest, James Harden, în cele 4 victorii consecutive înregistrate cu Houston, a realizat o medie de 27 de puncte pe meci (a treia performanță din conferință), 12,8 pase decisive (cea mai bună performanță a ligii), 9,8 recuperări și o intercepție.
  Harden a mai realizat 2 triple-double consecutiv în victoriile cu Sacramento Kings și New Orleans Pelicans, totalizând la 6 realizările din sezon și la 15 cele ale carierei, număr cu care a devenit cel mai bun din istoria francizei la acest capitol, după legendarul Hakeem Olajuvon cu 14.

  În 3 din cele 4 partide jucate săptămâna trecută și 18 în întreg sezonul, Harden a reușit minim 20 de puncte și 10 pase decisive.      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu