sâmbătă, 24 decembrie 2016

Cavs s-au încălzit cu Nets pentru meciul cu Warriors din seara de Crăciun

 Cleveland Cavaliers s-a distrat cu cea mai slabă echipă din NBA, Brooklyn Nets, pe care a învins-o cu 119-99.   
  Campionii au făcut aseară în Quicken Loans Arena un antrenament cu public înaintea marelui meci din seara de Crăciun cu Golden State Warriors, o reeditare a ultimelor două finale NBA jucate între cele două echipe.
  Cei de la Cavs au fost la conducere tot meciul în care i-au dominat apocaliptic pe cei din Brooklyn, mai ales în sfertul 3, când au condus chiar și la 46 de puncte.   
  A fost a patra victorie consecutivă și a noua în ultimele 10 partide jucate de Cleveland Cavaliers, în timp ce pentru oaspeți a fost a cincea înfrângere consecutivă și cea cu numărul 22 din 29 de partide jucate în acest sezon.
  De la Cavs cel mai bun a fost LeBron James cu 19 puncte în 27 de minute jucate. Kevin Love a revenit aseară cu 14 puncte și 15 recuperări, după ce a absentat în ultimele două meciuri din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.
  De la oaspeți, Brook Lopez a fost cel mai bun marcator cu 16 puncte înscrise în cele 22 de minute în care s-a aflat pe parchet.
  Partida celor din Cleveland, în propria arena, din seara de Crăciun cu cei de la Golden State Warriors, a fost principalul subiect al reporterilor la finalul meciului de aseară.

  Nefericiții din Brooklyn vor avea o pauză de 4 zile de odihnă, după care vor juca următoarea lor partidă acasă cu Charlotte Hornets.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu