joi, 29 decembrie 2016

Butler salvează Chicago în United Center cu un buzzer beater

 Chicago Bulls a legat în extremis a doua victorie în United Center, 101-99, contra celor de la Brooklyn Nets, după un buzzer beater de două puncte reușit de Jimmy Butler în ultima secundă a partidei.
  Victoria taurilor poate fi considerată una destul de norocoasă, având în vedere că aceștia au fost aproape toată partida în deficit, iar jocul lor colectiv nu a strălucit. A fost mai degrabă victoria lui Butler, care în multe momente a luat jocul pe cont propriu.  
 De partea cealaltă, se poate spune că cei de la Nets au scăpat printe degete un meci pe care l-au avut în mână, mai ales că aceștia au avut un avantaj de 7 puncte, 97-90, cu ceva mai bine de 2 minute rămase până la final. Run-ul incredibil de 11-2 al celor din Chicago și în care Butler a marcat 9 puncte, le-a smuls victoria celor din Brooklyn, care au înregistrat a doisprezecea înfrângere consecutivă în deplasare din acest sezon.  
   Taurii s-au chinuit destul de mult să înscrie prin pătrunderi, în timp ce adversarii lor i-au bombardat cu reușite din afara semicercului. Victoria lor a fost cu atât mai frustrantă pentru cei de la Nets, cu cât avantajul de la finalul partidei a fost și singurul înregistrat de gazde în a doua repriză.
  Jimmy Butler a fost omul partidei din United Center cu 40 de puncte marcate, 11 recuperări și 4 pase decisive în 38 de minute jucate. Cele 40 de puncte reușite la final au fost și cele mai multe din acest sezon. La distanță foarte mare, următorul marcator de la Chicago a fost Dwyane Wade cu 16 puncte.
  De la oaspeți, cel mai bun a fost Brook Lopez cu 33 de puncte reușite în 34 de minute, aproape de trei ori mai multe decât cele 12 realizate de Robin, fratele său geamăn de la Chicago Bulls.

  Cei din Chicago se vor deplasa vineri în Indianapolis pentru partida cu Pacers iar Brooklyn Nets speră să întrerupă seria mizerabilă a celor 12 înfrângeri în deplasare, sâmbătă la Washington contra celor de la Wizards.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu