duminică, 18 decembrie 2016

74 de puncte pentru Big 3 în victoria cu Lakers

  Cleveland Cavaliers a învins aseară, în propria arenă, mai tânăra Los Angeles Lakers cu 119-108.
  The Big Three, odihniți de Tyronn Lue în meciul precedent cu Grizzlies, au făcut aseară legea pe parchetul din Quicken Loans Arena. Cu o bună parte din energie recuperată în cele 4 zile de odihnă, James, Love și Irving au reușit împreună aseară 74 de puncte, 30 de recuperări și 25 de pase decisive în fața mai puțin experimentaților adversari de la Lakers.
   A fost un meci frumos, cu multe reușite spectaculoase sub panou și din din afara semicercului de ambele tabere, însă plusul de energie și experiență al celor din Cleveland a înclinat balanța decisiv în favoarea lor.
  Kevin Love cu 27 de puncte reușite și LeBron James cu 26, au fost cei mai buni marcatori pentru Cavs. Tot de la ei, Irving a reușit 21 de puncte și un season-high 12 al paselor decisive.  
   De la Los Angeles LakersNick Young a marcat aseară cele mai multe puncte ale partidei, 32, fiind totodată și cea mai bună performanță a sa în acest sezon.  Cu 9 puncte, 9 pase decisive și 10 recuperări, debutantul de 19 ani, Brandon Ingram, a fost foarte aproape de un triple-double istoric, ca cel mai tânăr realizator din istoria NBA.

 Cele două echipe vor juca meciurile următoare în deplasare, Cleveland Cavaliers cu Milwaukee Bucks iar Los Angeles Lakers cu echipa lui Michael Jordan, Charlotte Hornets


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu